Warehousing

Heeft u tijdelijk niet voldoende opslagruimte bij uw bedrijf of heeft u sowieso geen plek voor uw goederen? Dan kunnen wij uw voorraad onder ons dak nemen. De Transportmakelaar beschikt over een hal in Nijverdal waar wij uw goederen, machines, onderdelen en dergelijke prima kunnen opslaan.

De Tranportmakelaar biedt u warehousing aan en méér. We hebben het dan over Value Added Logistics (VAL) waarbij wij aanvullende diensten aan een product toevoegen gedurende het logistieke proces zoals bijvoorbeeld verpakken, ompakken, labelen, demonteren en monteren. Daarnaast voeren wij Value Added Services (VAS) uit. Wij zorgen ervoor dat uw goederen op een betrouwbare manier worden opgeslagen, maar verzorgen ook de afhandeling, administratie en controle van de betreffende goederen.

 

Indien een transport voor korte of langere tijd onderbroken moet worden, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres voor tussentijdse opslag.

Zijn uw goederen onderweg en moet er alsnog onverwacht opslag geregeld worden, dan kunt u vertrouwen op het internationale netwerk van De Transportmakelaar.

 

Bij opslag voor bedrijven kunt u lezen wat wij zoal voor u kunnen betekenen op het gebied van warehousing en méér. Heeft u hierover vragen of wilt u een afspraak maken om samen te bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn, neem gerust contact met ons op.

 

 

De Transportmakelaar|Alle rechten voorbehouden|Algemene voorwaarden
Downloads|Privacybeleid|Disclaimer|Sitemap