Industriële verpakkingen voor optimale bescherming

Uw exportgoederen moeten natuurlijk goed verpakt zijn tijdens het transport. Bij De Transportmakelaar bent u dan aan het juiste adres. Wij maken veelal gebruik van stevig hout waarbij de kist op maat gemaakt wordt. Dit is qua prijs/kwaliteit verhouding ook de beste keuze.

 ISPM15 gecertificeerd

Tegenwoordig eisen steeds meer landen dat houten transportverpakkingen en stuwhout een hitte- of gasbehandeling hebben ondergaan. Dit om te garanderen dat er in het hout geen levende diertjes voorkomen die ziektes kunnen verspreiden. Alleen hout dat op deze manier behandeld is, wordt ISPM15 gecertificeerd. Dit hout wordt vervolgens gemarkeerd. Voor internationaal transport is dit een vereiste.

De Transportmakelaar in Nijverdal maakt voor internationaal transport uiteraard ook gebruik van hout dat ISPM15 gecertificeerd is. Daarnaast zijn wij volledig op de hoogte over wanneer wel of niet een dergelijk certificaat vereist is en in welke landen. Wij adviseren u hier graag over.

Nieuwsgierig naar de meerwaarde voor uw bedrijf door het inschakelen van De Transportmakelaar, neem dan snel contact met ons op.

De Transportmakelaar|Alle rechten voorbehouden|Algemene voorwaarden
Downloads|Privacybeleid|Disclaimer|Sitemap