Speciaal transport organiseren

De Transportmakelaar in Nijverdal is het juiste adres voor het begeleiden van speciaal transport tijdens het gehele traject. Het gaat hier dan veelal om kapitaalgoederen. Dit kunnen complexe machines en installaties zijn, maar ook eenvoudige apparatuur en consumptiegoederen.

 

Wij geven advies

Wij werken veelal in opdracht van fabrikanten, groothandel, importeurs en exporteurs. Deze bevinden zich in zowel binnen- als buitenland. Ook verladers en vervoerders behoren tot onze klantenkring. Indien u voor een klant een opdracht moet uitvoeren buiten uw normale werkgebied, dan kunt u De Tranportmakelaar inschakelen voor advies en begeleiding van uw transport.

 

 

Transport op maat

Wij hebben wereldwijd contacten met specialisten op het gebied van logistiek. Wij kunnen hen inschakelen om uw goederen zorgvuldig, op tijd en op de juiste plek aan te leveren. Afhankelijk van de aard, omvang en samenstelling van uw goederen bepalen wij samen met u op welke manier de goederen het beste vervoerd kunnen worden tegen een aantrekkelijke prijs. Indien gewenst of noodzakelijk  kunnen wij bepaalde werkzaamheden ook zelf uitvoeren. Dit kan ter plekke op uw locatie of op onze eigen locatie.

 

Transport regelen en méér

Ons uitgebreide dienstenpakket bestaat uit o.a. (de-)montage en installatie, horizontaal en verticaal verplaatsen, in- en verpakken, ompakken, verladen, stuwen, zekeren, vervoeren en lossen. Ook kunnen wij de aanvraag van onder meer vergunningen, certificaten en export- en douanedocumenten voor u regelen. Indien u dit wenst, kunnen wij namens u handelen bij de douane en belastingdienst voor zaken die betrekking hebben op in- en uitvoer. Door allebei een formulier Machtiging Directe Vertegenwoordiging te tekenen, is dit geregeld. Dit geldt ook voor zaken die bij de Kamer van Koophandel geregeld moeten worden.

 

Kortom wij nemen u al dit werk uit handen waardoor u zich kunt blijven concentreren op uw core business. Tevens helpen wij u op deze manier uw supply chain management te optimaliseren.

 

Bent u geïnteresseerd na het lezen van bovenstaande of heeft u  nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Een vrijblijvende afspraak is altijd mogelijk.

 

De Transportmakelaar|Alle rechten voorbehouden|Algemene voorwaarden
Downloads|Privacybeleid|Disclaimer|Sitemap