Over ons

DTm_logoDTm PreLogistics is onderdeel van DTm Services BV uit Nijverdal, een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het verlenen van logistieke diensten aan zowel het bedrijfsleven als aan particulieren.

20141203-_REF9485 kopieVanuit thuisbasis De Nijverhal richt DTm PreLogistics vooral de aandacht op logistieke partijen in de markt.
Telkens weer stellen we onszelf vragen zoals:

  • Waaraan gaat behoefte ontstaan?
  • Waar en hoe zou het beter of anders kunnen?
  • Hoe bereiden we ons nog beter voor op de logistieke toekomst?

 

Met een open oog voor de actualiteit en een duidelijke visie richting de toekomst werken we aan de ontwikkeling en implementatie van logistieke concepten. Dit doen we niet alleen voor verladers en vervoerders maar ook voor semi-overheden en andere non-profit instellingen.
DTm PreLogistics maakt hiervoor onderdeel uit van een netwerk dat bestaat uit kennisinstellingen, onderwijsinstituten en andere partijen waarbij kennis van en visie op de
moderne logistiek centraal staat.

gekke mensenDe waarde die DTm PreLogistics aan het netwerk toevoegt zit met name in de unieke combinatie van praktische ervaring en theoretische kennis.
Natuurlijk zijn we ons bewust van de noodzaak tot schriftelijke onderbouwing en verslaglegging maar we houden het graag eenvoudig en vooral praktisch. In een vertrouwelijke sfeer waarin een persoonlijke en langdurige relatie centraal staan werken we graag samen met u aan concrete idee├źn en voorstellen, getest in de praktijk.

DTm Pre Logistics|Alle rechten voorbehouden
Privacybeleid|Disclaimer|Sitemap