De constructeur

“We zijn maar een heel klein bedrijf- in feite werk ik samen met twee anderen- maar we verzorgen grote projecten over de hele wereld. We maken zeer geavanceerde en vaak complexe staalconstructies voor grote infrastructurele werken, meestal in opdracht van grote aannemers. We ontwerpen, maar we produceren ze ook. Daar hebben we ├ílle kennis en ervaring voor in huis.

 

Op het logistieke vlak hebben we dat echter niet. Na een zoektocht kwamen we in contact met Erik Hengstman van DTm Services BV. Een geweldig contact, waar we erg blij mee zijn. Erik vormt voor ons eigenlijk de “logistieke afdeling”. We kunnen hem per opdracht inhuren als logistiek projectmanager. Een groot bijkomend voordeel is dat DTm Services niet alleen beschikt over de kennis die nodig is voor Pre Logistics, maar ook via De Transportmakelaar en De Nijverhal het hele logistieke traject kan verzorgen. Inclusief het verpakken en stuwen van de lading in de container, of als conventionele lading aan dek.

 

Achteraf zeg ik wel eens: waren we Erik maar een paar jaar eerder tegengekomen: dat had ons enorm veel rompslomp en overbodige moeite bespaard.”

DTm Pre Logistics|Alle rechten voorbehouden
Privacybeleid|Disclaimer|Sitemap