DTm Services BV

DTm_logo

DTm Services BV is een logistieke dienstverlener. Wij willen graag een bijdrage leveren aan het logistieke proces binnen uw organisatie en u hiermee van toegevoegde waarde zijn. Dat is onze passie. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied hebben wij voldoende kennis en expertise in huis om u van dienst te zijn.

 

 

 

DTm Services BV bestaat uit 2 onderdelen, namelijk:

 

De Nijverhal

De Nijverhal biedt u de mogelijkheid om voor korte of langere tijd uw goederen bij ons op te slaan. Dit geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wij hebben het dan over warehousing en méér. Bij ons is uw inboedel en voorraad in goede handen.

 

De Transportmakelaar

De Transportmakelaar is een onafhankelijke logistieke organisator die ervoor zorgt dat uw goederen op de juiste tijd, op de juiste plaats, op de beste manier, tegen een aantrekkelijke prijs worden afgeleverd. Wij begeleiden het transport van uw machines, installaties, goederen en dergelijke van A tot Z. Dit doen wij al sinds 2001.

 

 

DTm Services BV is een erkend leerbedrijf en is in het bezit van een SBB certificaat. Wij voldoen aan de eisen om leerlingen binnen ons bedrijf op te leiden en te coachen. Het kan hier gaan om een stageplaats (bol), een leerbaan (bbl) of het opleiden van een vmbo leerling (stage).

 

DTm Services BV is tevens lid van Sectorinstituut Transport en Logistiek. Dit instituut ondersteunt werknemers door tips en adviezen te geven voor een mooie loopbaan in de sector. Daarnaast helpt zij bedrijven bij hun personeels- en organisatiebeleid om steeds mee te kunnen gaan met nieuwe ontwikkelingen.

 

DTm Services is aangesloten bij Port of Twente. De doelstelling van Port of Twente is het versterken van de Twentse economie door het creëren van meer werkgelegenheid in de logistieke sector.

 

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij uw logistieke traject, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag en geheel vrijblijvend bij u langs voor een gesprek.

 

 

De Nijverhal |Alle rechten voorbehouden|Algemene voorwaarden
Downloads|Privacybeleid|Disclaimer|Sitemap