Open huis met Mini Brocante Markt

Open huis bij de Nijverhal

 

Wie kent het niet: ‘Jammer om weg te gooien, zet maar in de schuur’ of ‘breng maar naar de zolder’.. En als dat zo jaar in, jaar uit maar doorgaat, dan komt de dag dat schuur en zolder vol met spulletjes staan die je eigenlijk nog niet weg wilt gooien. Maar die garage was toch eigenlijk bedoeld voor het stallen van de auto. En die zolder, daar kunnen we zo mooi een studieruimte of extra slaapkamer van maken… Tijd om eens rond te kijken naar mogelijkheden voor opslag buiten de deur.
De Nijverhal houdt daarom op zaterdag 12 september Open Huis, een unieke gelegenheid om eens een kijkje achter de schermen te nemen aan de Rudolf Dieselstraat 21 in Nijverdal.

 

Welkom bij De Nijverhal - Nijverdal

Tijdens het open huis zal Erik Hengstman, directeur van De Nijverhal, u persoonlijk te woord staan en rondleiden door het bedrijf. Uiteraard is er een kopje koffie met iets lekkers erbij.
Tevens wordt er die dag in De Nijverhal een Antiek, Brocante & Curiosa verkoop-vanuit-de-opslag gehouden. Deze wordt georganiseerd door een van de zeer tevreden klanten van de Nijverhal. Spullen die dan eindelijk toch echt weg mogen! Er is van alles te koop: antiek, brocante, curiosa, servies, klein meubilair, etc. En alles voor afbraakprijzen. Nieuwsgierig geworden? Kom op 12 september dan absoluut even een kijkje nemen in de Nijverhal aan de Rudolf Dieselstraat 21 in Nijverdal.

 

De consument

Allerlei waardevolle maar ongebruikte zaken, (delen van) uw inboedel, seizoensartikelen zoals tuinmeubelen, wintersportartikelen, surfplanken en winterbanden voelen zich prima thuis bij De Nijverhal. Ook bestaat de mogelijkheid om bij uw bestellingen op internet het adres van De Nijverhal als afleveradres op te geven. Op het moment dat het ú uitkomt haalt u uw spulletjes bij ons op of u laat het door ons bezorgen op het moment dat u werkelijk thuis bent.

 

De ondernemer

Voor bedrijven biedt De Nijverhal verschillende aanvullende logistieke diensten. Dat begint natuurlijk al met opslag, maar ook voor bijvoorbeeld het verzamelen en grouperen van zendingen, het aanpassen van producten naar wens van de klant, assemblage en voor het in- en verpakken van uw goederen moet u beslist eens met de mensen van De Nijverhal praten.
Voor vertegenwoordigers en servicemonteurs biedt De Nijverhal een uitstekende mogelijkheid om bijvoorbeeld onderdelen of een grijpvoorraad op te slaan.

 

De winkelier

Winkeliers gevestigd in het centrum van Nijverdal worden vrijwel dagelijks bevoorraadt. Veel van de hiervoor gebruikte vrachtauto’s ondervinden vertraging doordat ze sommige winkels moeilijk bereiken kunnen. Om deze reden kunnen ook winkeliers hun afleveradres verplaatsen naar De Nijverhal aan de Rudolf Dieselstraat 21 op het industrieterrein in Nijverdal. Naar keuze van de detaillist kunnen we de aangekomen goederen in opslag houden of bundelen en bezorgen. Wij bezorgen zowel bij de winkel als rechtstreeks bij de koper.
Naast het gemak en de service voor de detaillist staan bovendien nog de voordelen van een publieksvriendelijker centrum, meer veiligheid en een schoner milieu door minder uitstoot van fijnstof.

 

Het Open Huis wordt gehouden van 10.00 tot 15.00 uur, iedereen is van harte welkom.

De Nijverhal |Alle rechten voorbehouden|Algemene voorwaarden
Downloads|Privacybeleid|Disclaimer|Sitemap