Home

Voor vervoerder EN verlader

De Transportmakelaar bemiddelt tussen partijen die op zoek zijn naar ruimte en zij die ruimte over hebben. Geen woonruimte maar ruimte om in te transporteren, zoals vrachtauto’s, zeecontainers , schepen, treinwagons en vliegtuigen.
Welk type transport wordt door u het meest gebruikt? En is deze modaliteit ook altijd
de juiste keuze?

 

Aard, omvang en samenstelling van de goederen, begin- en eindpunt van het transport en de afstand tussen deze beide punten, de urgentie waarmee de ontvanger over de goederen moet beschikken en de beschikbaarheid van de benodigde transportcapaciteit; het zijn zo maar enkele factoren die deze keuze kunnen beïnvloeden.
De Transportmakelaar adviseert en werkt onafhankelijk en neutraal voor zowel vervoerders als voor verladers.

 

Door deze unieke combinatie van opdrachtgevers beschikken wij over een uitgebreid netwerk van uiteenlopende specialisten die wereldwijd inzetbaar zijn. Voor de organisatie van uw uitgebreide en complexe logistieke projecten betekent dit volledige regie door één partij met een vast aanspreekpunt. De Transportmakelaar staat voor debegeleiding, uitvoering en coördinatie van (de-)montagewerkzaamheden, verplaatsen, inpakken, laden, stuwen, zekeren en vervoeren. Ook de zorg voor de aanvraag van onder meer vergunningen, certificaten en (douane-)documenten is bij De Transportmakelaar in vertrouwde handen.
Heeft u een absoluut spoedgeval? Wij beschikken over eigen koeriersauto’s met NIWO-vergunning.

De Transportmakelaar|Alle rechten voorbehouden|Algemene voorwaarden
Downloads|Privacybeleid|Disclaimer|Sitemap